THE BENCH AT PARK GUELL, BARCELONA _ 0475

IMG_3975

The unique shape of the serpentine bench enables the people sitting on it to converse privately, although the square is large. The bench is tiled and in order to dry up quickly after it rains, and to stop people from sitting in the wet part of the bench, small bumps were installed by Gaudí.
http://en.wikipedia.org/

IMG_3976

From Spain
Travel from April 10 to May 6
Thanks Montserrat !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s